Sloop auto inkoop in Den Haag


Uw auto is op. Te veel kilometers op de teller, schade of gestopt met werken? Kortom, u heeft alle reden om uit te kijken naar iets nieuws. Maar wat doet u nu met die oude auto voor de deur? Bij Autoterrein Sammersbrug kunt u nu uw (sloop) auto verkopen, bij ons kunt u dan ook terecht voor sloop auto inkoop in Den Haag. Altijd meteen content geld en gratis RDW vrijwarings-bewijs. Ook voor personen auto’s, bedrijfsauto’s, motoren, scooters en boten. Zelfs met lichte schade en of gebrek.


Voor sloop auto inkoop in Den Haag komt u natuurlijk naar Autoterrein Sammersbrug:

  • Hoge inkoopprijs bij verkopen van uw auto;
  • Altijd meteen content geld;
  • Gratis RDW vrijwarings-bewijs;
  • Inruilen van auto’s, boten, motoren en fietsen mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden over sloop auto inkoop in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier, ook kunt u bellen naar 070-7110243. Bij geen gehoor kunt u ook het nummer 0624656782 Voor het gebruik maken van onze sloop auto inkoop in Den Haag kunt u ons inkoopformulier invullen.


Autoterrein Sammersbrug vindt u aan de Noordweg 165 in Den Haag.


Zorgeloos uw auto verkopen

Een auto verkopen is een zorgvuldig proces. U zult wel vragen hebben als hoe u de verkoop kunt voorbereiden of wat er allemaal komt kijken bij het sluiten van de koop. Als u uw voertuig verkoopt moet u ervoor zorgen dat de koper het voertuig op zijn naam overschrijft. Indien dit niet gebeurt, dan blijft u aansprakelijk voor de voertuiggebonden verplichtingen en eventuele bekeuringen.


Het vrijwaringsbewijs is het enige geaccepteerde bewijs dat u niet meer verantwoordelijk bent voor uw verplichtingen als kentekenhouder. Deze vrijwarings-bewijs regelen wij voor u geheel gratis als er sprake is van sloop auto inkoop in Den Haag.


Autoterrein Sammersbrug

Als u uw auto wilt verkopen, kom dan eens bij Autoterrein Sammersbrug. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een hoge omzetsnelheid gekoppeld aan een kleine winstmarge. U profiteert hiervan oor een kwalitatief goede auto te kopen tegen een scherpe marktprijs. Geen aflever of andere verborgen kosten bij ons. Garantie is daarnaast bespreekbaar.


Wilt u hier meer over weten of heeft u nog vragen over onze sloop auto inkoop in Den Haag? Bel ons dan direct: 06 – 24 65 67 82  Ook kunt u ons contactformulier invullen.